Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kleijweg 40 in Den Hoorn 2635 BR

Kleijweg 40

2635 BR Den Hoorn
Huurprijs € 600,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

‘Kleijweg’.
Moderne kantoor/praktijkruimte van ca. 66m2. Ideaal centraal gelegen, smaakvol ingericht met eigen toilet en keuken.
De ruimte biedt verschillende mogelijkheden. Nu is deze ingericht als kantoorruimte maar een yoga of fotostudio oid. zou hier zeker niet misstaan. Door de grote raampartij aan de voorzijde komt er veel daglicht de ruimte binnen.
Het pand wordt gedeeld...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 66 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

‘Kleijweg’.
Moderne kantoor/praktijkruimte van ca. 66m2. Ideaal centraal gelegen, smaakvol ingericht met eigen toilet en keuken.
De ruimte biedt verschillende mogelijkheden. Nu is deze ingericht als kantoorruimte maar een yoga of fotostudio oid. zou hier zeker niet misstaan. Door de grote raampartij aan de voorzijde komt er veel daglicht de ruimte binnen.
Het pand wordt gedeeld met de eigenaar. Er is een gezamenlijke entree, u heeft uw eigen trapopgang naar de 1e verdieping. De bedrijfsruimte heeft een aparte internetaansluiting en meer dan voldoende elektra- data aansluitingen. De ruimte is voorzien van LED verlichting en neutrale laminaatvloer met vloerverwarming. In de keuken en het toilet ligt een plavuizenvloer.

Indeling;
Entree, hal met meterkast, deur naar bedrijfsruimte op de begane grond. Via de trapopgang komt u in de hal van de 1e verdieping met toegang tot het toilet en entree naar de hoofdruimte. Aan de voorkant van deze ruimte vindt u een grote raampartij, aan de achterzijde een keuken met magnetron, vaatwasser en koelkast.

Bereikbaarheid
De Harnaschpolder is een modern en ruim opgezet bedrijvenpark gelegen direct naast de afslag van de A4. Zeer centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, Rotterdam en het Westland. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Bijzonderheden:
1e verdieping is geheel af te sluiten
2 parkeerplaatsen voor het bedrijfspand
Voldoende elektra en data-aansluitingen
Moderne keuken en toilet
Voorzien van vloerverwarming
Centrale ligging

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een
omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in februari 2015 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 600,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 66 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting De Harnaschpolder is een modern en ruim opgezet bedrijvenpark gelegen direct naast de afslag van de A4. Zeer centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, Rotterdam en het Westland. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
66 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Kleijweg 40, 2635 BR Den Hoorn

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.