Wie is Eric van Bric?

Ik ben Eric van der Werf, getrouwd met Linda, samen hebben wij 2 zoons, Gijs en Jasper. Ruim 25 jaar wonen wij met veel plezier in de regio Midden Delfland. De eerste jaren met z’n tweetjes in hartje Delft, nu alweer ruim 20 jaar met de jongens in Den Hoorn. Onze roots liggen in het Westland, om precies te zijn, in De Lier.

Na lange tijd als hypotheekadviseur en financieel consultant werkzaam te zijn geweest heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid. Ik heb de NVM opleiding “Academie voor de Vastgoed” gevolgd en deze met succes afgerond. Ook ben ik geregistreerd NWWI taxateur en toegevoegd aan het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Met deze papieren op zak ben ik nu alweer 5 jaar zelfstandig en zeer enthousiast makelaar in Den Hoorn.

Bric makelaardij. Ondertussen uitgegroeid tot een kantoor waar u voor alle diensten op het gebied van onroerend goed terecht kunt. Ik werk samen met diverse instanties zoals, bouwkundig experts, financieel adviesbureaus, energieadviseurs, en voor de beste presentatie van uw woning met fotografen en stylistes. Kortom, dienstverlening van A tot Z. Ik ga graag met, en voor u, aan de slag.

Bric, uw persoonlijke makelaar!

Bric zet net even die extra stap om het beste resultaat te realiseren. U komt bij mij écht op de eerste plaats en ik kan snel voor u klaarstaan, dat is het voordeel van een kleinschalig & betrokken kantoor.

Contact via WhatsApp? Vanzelfsprekend!

Bezichtigingen buiten kantoortijden? Natuurlijk!

Social media? Volg ons op Instagram & Facebook!

Neem contact op met Eric van Bric.